marathonas24.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται ο Ράντονιτς, κολλάει του Ερνάντες | Μένει ο Ιμπόρα

Κοινοποίηση

Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία και όλα δείχνουν ότι υπάρχουν αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό.

Νέα δεδομένα προκύπτουν στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο. Οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών μπαίνουν στην τελική ευθεία, μιας και ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το “παράθυρο” του Ιανουαρίου και υπάρχουν αλλαγές στο πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η πρώτη αφορά την υπόθεση του Νεμάνια Ράντονιτς, που προχώρησε με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία 24ωρα. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, ο Σέρβος άσος αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν δικό τους τον 28χρονο εξτρέμ, καταβάλλοντας στην Τορίνο ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αντίθετα, υπάρχει “αγκάθι” στην περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, παρουσιαζόταν ως “κλεισμένος” από τον Ολυμπιακό, με βάση τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν στην Αργεντινή. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή υπήρξε διαφοροποίηση στις απαιτήσεις της Σαν Λορέντζο και κάπως έτσι, φαίνεται πως ο Αργεντίνος στόπερ δεν θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της άμυνάς τους.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το γεγονός οι “ερυθρόλευκοι” να μην κινηθούν για την απόκτηση άλλου στόπερ. Ο ερχομός των Άμπι και Κάρμο, που προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες λύσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δίνουν αρκετές επιλογές στον Κάρλος Καρβαλιάλ για το κέντρο της άμυνας. Στη θέση αυτή έχει βοηθήσει τη φετινή σεζόν και ο Βιθέντε Ιμπόρα. O 35χρονος Ισπανός βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου το τελευταίο διάστημα, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Νίκος Μπιντέλας

πηγη – www.ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ν/σ για ομόφυλα ζευγάρια: Συνεχίζονται οι ζυμώσεις – Δεν θα καταψηφίσει ο βουλευτής ΝΔ Στρ. Σιμόπουλος, τι είπε ο Μ. Βορίδης

Στα δικαστήρια για την απολογία του Κωνσταντίνος Φλώρος – Αντιμέτωπος με κακούργημα

Πανεπιστήμια: Η εξεταστική γίνεται ψηφιακά παρά τις καταλήψεις – Εγκύκλιος Πιερρακάκη